Nya tjänster för dig som betalar tillbaka

Nu finns nya möjligheter i Mina sidor för dig som betalar tillbaka på dina studielån. Du kan själv ändra till månadsbetalning. Om du har svårt att betala med hänsyn till inkomst, kan du ansöka om att betala mindre. Dessutom möts du av en personlig översikt av dina ärenden när du loggar in.

De nya tjänsterna har länge varit efterfrågade av våra återbetalare. Nedan kan du läsa mer om dem.

Ändra till månadsbetalning

Nu kan du själv ändra till att betala tillbaka en gång i månaden. Använd tjänsten Ändra till månadsbetalning i Mina sidor.

Ansök om att betala mindre

Om du har svårt att betala kan du ansöka om att betala mindre (nedsättning) med hänsyn till inkomst, i vår nya tjänst med samma namn. Om du behöver ändra inkomstuppgift, kan du också göra det själv i Mina sidor. Du kan även följa vad som händer med din ansökan om att betala mindre.

Enklare att hitta i Mina sidor

Många återbetalare och studerande har haft synpunkter på att det har varit svårt att hitta i Mina sidor. Det har också framkommit önskemål om en mer personlig sida – att det ska vara enkelt att se vad som gäller för just mig. Nu har vi strukturerat om vänstermenyn och gjort en översiktssida som du kommer till när du loggat in i Mina sidor.

E-legitimation

Om du inte redan använder Mina Sidor, rekommenderar vi dig att börja direkt. Med en e-legitimation kan du enkelt sköta dina ärenden i Mina sidor. Vill du ha din e-legitimation som en app i din telefon eller surfplatta? Då kan du utan kostnad ladda ner ett mobilt bank-id. Med ett mobilt bank-id har du alltid din e-legitimation nära till hands.

Välkommen in och titta i Mina Sidor!

Länk till Mina sidor

Senast uppdaterad: 2014-05-21