Ny app underlättar för studerande

I CSN:s nya app ”CSN Mina sidor” kan den studerande enkelt lämna sin studieförsäkran och se när pengarna kommer. Det går också att se sin aktuella skuld. För att använda tjänsterna loggar den studerande in med mobilt bank-id eller personlig kod.

Appen kan laddas ner till en Iphone eller Ipad. Den är gratis och finns i App Store. Vi arbetar för att den så snart som möjligt även ska finnas att ladda ner för Android.

I appen kan den studerande

  • lämna sin studieförsäkran
  • se sina utbetalningar
  • se sin aktuella skuld.

Där finns också kontaktuppgifter till CSN.

Enkelt med mobilt bank-id

Med ett mobilt bank-id kan den studerande logga in i appen. Han eller hon kan också använda mobilt bank-id för att logga in i Mina sidor på en vanlig dator eller en surfplatta. Det kostar ingenting att skaffa mobilt bank-id. Den studerande laddar ner appen BankID och loggar sedan in på sin internetbank och beställer ett mobilt bank-id.
Om e-legitimation

Mobilanpassade tjänster utan app

Den som inte har möjlighet att ladda ner appen kan ändå använda tjänsterna i sin mobiltelefon eller på sin surfplatta. När den studerande surfar in på någon av de tre tjänsterna med webbläsaren i mobiltelefonen eller surfplattan, kommer en fråga om han eller hon vill gå vidare till de mobilanpassade sidorna. Svarar den studerande ”Ja” anpassas tjänsterna så att de ser ut precis som i appen.

Senast uppdaterad: 2013-09-24