Enklare att hitta i Mina sidor

Många studerande och återbetalare har haft synpunkter på att det har varit svårt att hitta i Mina sidor. Nu har vi strukturerat om vänstermenyn och gjort en personlig översiktssida som användaren kommer till när han eller hon loggar in i Mina sidor. På så sätt blir det enklare att se vad som är aktuellt.

Tjänsterna i vänstermenyn är uppdelade under Personligt, Studera och Betala tillbaka. Användaren behöver då bara se de tjänster som är aktuella för honom eller henne.

Det har också framkommit önskemål från studerande och återbetalare om en mer personlig sida – att det ska vara enkelt att se vad som gäller för just mig. För att tillmötesgå detta har vi tagit fram en översiktssida som användaren kommer till när han eller hon loggat in i Mina sidor.

På översiktssidan kan studerande exempelvis se vad som händer med ansökan, när det är dags att lämna studieförsäkran och när nästa utbetalning kommer. De som betalar tillbaka kan se sin aktuella skuld, om inbetalningen kommit in och när nästa betalning ska ske. Alla ser sina kontaktuppgifter.

Här ser du exempel på hur översiktssidan kan se ut för en studerande:


Och så här kan sidan se ut för en person som betalar tillbaka:

Senast uppdaterad: 2014-06-02