Hoppa till innehåll
Du får behålla ditt studiestöd från CSN även om skolan är stängd på grund av coronaviruset. Dessutom är fribeloppet tillfälligt borttaget under 2020. Om du har svårt att betala på ditt lån på grund av coronakrisen finns trygghetsregler som hjälper dig.
Läs mer...

2019-03-29

Christina Forsberg ny ordförande i Tillitsdelegationen

CSN:s generaldirektör Christina Forsberg har utsetts till ny ordförande i regeringens Tillitsdelegation. Uppdraget sträcker sig till att börja med till den 2 maj 2020. En ny huvuduppgift blir att forma en statlig introduktionsutbildning.

Christina Forsberg är sedan tidigare delegat i Tillitsdelegationen. Hon är både glad och hedrad över att fått uppdraget som ordförande.

Christina Forsberg tänker fortsätta det goda arbete som redan genomförts inom Tillitsdelegationen, samtidigt vill hon förstås utveckla arbetet.
- Jag vill hitta arenor för förtroendefulla samtal utifrån de många goda exempel som finns inom statsförvaltningen. Och då handlar det inte bara om tillitsbaserad styrning, det handlar lika mycket om kultur, säger Christina Forsberg.

Christina Forsberg

Fortsätter arbetet inom CSN

Civilminister Ardalan Shekarabi är glad över att CSN:s generaldirektör accepterat det nya uppdraget.
- Hon kommer med sin breda erfarenhet som myndighetschef och med välrenommerade ledaregenskaper leda arbetet på ett utmärkt sett, säger han.

Christina Forsberg fortsätter som generaldirektör för CSN även under uppdraget som ordförande för Tillitsdelegationen. Inom CSN pågår ett intensivt arbete med att utveckla verksamheten med tillit. - Vi vill skapa nytta för våra medarbetare, för de studerande och för hela samhället. Det är avgörande för att vi ska kunna garantera ett starkt studiestöd även i framtiden, säger Christina Forsberg.

Läs finansdepartementets pressmeddelande

Läs mer om Tillitsdelegationen

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här, då ska du i stället gå till sidan Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller