Hoppa till innehåll
Du får behålla ditt studiestöd från CSN även om skolan stänger på grund av coronaviruset. Det finns även trygghetsregler för dig som betalar tillbaka på dina studielån, ifall din ekonomi påverkas och du får svårt att betala.
Läs mer...

2019-04-17

CSN nominerad till utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet

Vartannat år utser Kvalitetsmässan Sveriges Modernaste myndighet. CSN är nu bland de sex myndigheter som tagit sig vidare.

Enligt Kvalitetsmässan håller svensk statsförvaltning mycket hög klass. Tanken med utmärkelsen Sveriges Modernaste Myndighet är att stärka rättssäkerheten, modernisera och effektivisera den statliga förvaltningen ytterligare.

CSN bedöms utifrån fyra olika huvudkriterier:

  • Kvalitet, rättssäkerhet och effektivitet
  • Engagerade och kompetenta chefer och medarbetare
  • Förnyelse och innovation
  • Hållbar miljö-och klimatmedveten utveckling

CSN nomineras tillsammans med Ekonomistyrningsverket, Energimarknadsinspektionen, Kemikalieinspektionen, Länsstyrelsen Värmland och Upphandlingsmyndigheten.
- För oss på CSN är nomineringen ett utmärkt tillfälle att få andras ögon på hur vi löser uppdraget – så att vi kan göra det ännu bättre framåt, säger Christina Forsberg, CSN:s generaldirektör.

Klart i höst


Alla nominerade myndigheter presenterar även sitt utvecklingsarbete vid en öppen utfrågning den 10 juni i Stockholm.

Slutligen delas priset ut av civilminister Ardalan Shekarabi. Det sker den 12 november på Göteborgs Operan i samband med invigningen av Kvalitetsmässan, Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här, då ska du i stället gå till sidan Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller