Hoppa till innehåll
Du får behålla ditt studiestöd från CSN även om skolan är stängd på grund av coronaviruset. Dessutom är fribeloppet tillfälligt borttaget under 2020. Om du har svårt att betala på ditt lån på grund av coronakrisen finns trygghetsregler som hjälper dig.
Läs mer...

2019-06-19

Har du sökt studiemedel för fortsatta studier?

Vi har skickat ut information till dig om att du nu kan ansöka för dina fortsatta studier. Om du har gjort en ansökan så kan det att dröja innan du får ett beslut från oss. Vi behöver bland annat veta om du har klarat kraven på studieresultat.

Det är skolan som skickar de uppgifterna till oss. Om du haft tentor eller liknande i närtid kan det vara så att skolan inte hunnit rätta dessa och därmed inte hunnit skicka resultaten till oss .

Så fram till dess att CSN får resultaten behöver du inte göra något med din studiemedelsansökan. Om det är andra villkor som måste utredas kommer vi hantera dessa innan studierna påbörjas till hösten.

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här, då ska du i stället gå till sidan Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller