Hoppa till innehåll

2019-09-26

Den 28 september lanserar vi en ny version av Mina sidor

Lördagen den 28 september lanserar vi nytt i Mina sidor. Då får du tillgång till en tydligare startsida med bättre överblick över dina ärenden hos oss och med tydligare meddelanden om det finns något som du behöver göra eller få information om.

I den nya versionen av Mina sidor blir det lättare för dig att förstå vad som händer i ditt ärende med oss. Vår nya startsida i Mina sidor är ett första steg i att göra det tydligare för dig i kontakten med CSN.

startsidan på nya Mina sidor

Vad kommer du kunna se på startsidan?

Efter att du loggat in i Mina sidor kommer du exempelvis kunna se när du får en utbetalning av studiemedel från CSN, eller hur stor skuld du har hos oss eller om du kanske behöver lämna en studieförsäkran för en viss period.

Nytt under Inloggad

När du loggat in i Mina sidor hittar du rubriken Inloggad i gult i sidhuvudet. När du klickar på inloggad fälls en meny ut. I menyn hittar du flera tjänster och du kan du klicka på den tjänst som du vill komma till.

mina sidor

Några tjänster byter namn

Några av våra tjänster slås ihop och får nya namn. Detta för att förenkla för dig som kund. De tjänster som slås ihop och byter namn är:

  • Följ din ansökan. Här slår vi ihop tjänsterna Vad händer med min ansökan för studiemedel och ansökan om att betala mindre. Nya namnet blir Följ din ansökan.
  • Meddelanden och beslut. Den får nytt namn, hette tidigare Mina meddelanden
  • Inbetalningar. Här slår vi ihop tjänsterna Vad ska jag betala under året? och Har mina inbetalningar kommit in? samt vi byter namn på tjänsten.

Arbetet fortsätter med Mina sidor

Detta är den första delen som vi lanserar av Mina sidor men arbetet fortsätter med att utveckla Mina sidor.

Hjälpte den här sidan dig?
eller