Hoppa till innehåll
Webbplatsen använder kakor
Vi använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Läs mer om kakor på csn.se
Du som har fått en påminnelseavgift på grund av att autogirodragningen inte gjordes korrekt den 28 december kommer få den avgiften automatiskt borttagen.
Läs mer...

2017-08-30

Nytt kontaktformulär på csn.se/partner

Arrangerar du en utbildningsmässa som du vill att CSN ska medverka på? Eller vill du att CSN ska delta i någon annan informationsaktivitet? Nu finns ett formulär på webben som du kan använda för att komma i kontakt med oss i dessa frågor.

Formuläret hittar du på csn.se/partner under Kontakta oss. Där fyller du i vilken typ av aktivitet du vill att CSN ska medverka på, och vad du vill att vi ska informera om. Det kan exempelvis vara att vi kommer till din arbetsgrupp och pratar med er om studiemedel, studiestartsstöd eller om rapportering till CSN.

Andra exempel kan vara om du vill att CSN ska vara delaktiga på en utbildningsmässa eller om du vill samverka kring exempelvis frågor om återbetalning av studielån eller om hemutrustningslån.

- Vi vet att skolor och andra partners tyckt att det varit svårt att veta hur de ska komma i kontakt med CSN i dessa frågor, säger Kristhina Engström, verksamhetsutvecklare på CSN. Våra kontor och kundtjänst får ta emot förfrågningar via telefon som oftast kopplas runt internt eller så ber vi att någon från CSN få återkomma senare.

Det nya formuläret blir en enkel, tillgänglig och snabb kontaktväg för förfrågan om kommunikationsinsatser.

- Med en effektiv kontaktväg kan vi också förbättra vårt stöd i samverkansarbetet inom utbildningsområdet och för myndighet, i synnerhet för studievägledare och rapportörer inom utbildningsområdet, säger Kristhina Engström.

Här hittar du formuläret

Artikel från CSN:s nyhetsbrev nr 7 - 2017

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här.
Har du frågor om ditt personliga ärende ska du Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller

Behöver du hjälp?

Kontakta oss


Hitta svar på dina frågor!

Våra e-tjänster

Logga in


Du kan utföra många ärenden själv genom våra e-tjänster

Dold textmodul