Hoppa till innehåll
Webbplatsen använder kakor
Vi använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Läs mer om kakor på csn.se

2017-10-31

Rapportera studietider och utbildningar

Nu är det dags att rapportera skolans utbildningsuppgifter. Du som ska rapportera uppgifterna behöver därför logga in i Mina tjänster och rapportera i tjänsten Studietider och utbildningar.

När du har rapporterat din skolas utbildningar och dess studietider, passa också på att kolla under funktionen Kontaktpersoner. Vi vill att du meddelar vilka som är skolans kontaktpersoner, så att vi ska kunna kontakta rätt person i olika ärenden.

Om du vill veta mer om hur du loggar in och rapporterar utbildningsuppgifter, kan du ta hjälp av våra användarhandböcker. De finns på csn.se/partner. Du som rapporterar i Studietider och utbildningar kan när som helst titta på din skolas inrapporterade uppgifter genom att logga in i Mina tjänster.

Är du rapportör på gymnasieskola?

Om du arbetar som rapportör på en gymnasieskola, har du antagligen redan rapporterat studietiderna för hela läsåret. I så fall behöver du inte rapportera nu. Det kan dock vara en god idé att kontrollera att de inlagda uppgifterna är korrekta. Om det finns utbildningar som inte har startat, ska du ta bort dessa. Kom också ihåg att avsluta de studievägskoder (inriktningar) som det inte finns några studerande på under detta läsår.

Saknar din skola behörighet till tjänsten?

Alla skolor rapporterar uppgifter om utbildningar och studietider i Mina tjänster på csn.se. Din skola ska därför ha en behörig användare till den tjänsten i Mina tjänster. Saknar din skola en behörig användare? Ring CSN:s skoltelefon, vi har öppet måndag-fredag 9.00-12.00. telefonnumret är 0771-276 400.

Artikel i CSN:s nyhetsbrev nr 9 - 2017

Hjälpte den här sidan dig?
eller

Behöver du hjälp?

Kontakta oss


Hitta svar på dina frågor!

Våra e-tjänster

Logga in


Du kan utföra många ärenden själv genom våra e-tjänster

Dold textmodul