Hoppa till innehåll
Webbplatsen använder kakor
Vi använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Läs mer om kakor på csn.se

2017-11-27

Säg hej till nya csn.se

Nu har vi lanserat nya csn.se. Designen är helt ny och texterna enklare. Vi har gjort nya ingångar till våra sidor och förbättrat innehållet för att du lättare ska hitta det du söker. Oavsett om du använder mobil, läsplatta eller dator ska det fungera lika bra.

Lättare att hitta svar på dina frågor

Innehållet är strukturerat så att det ska bli lättare att hitta. Du kan välja mellan att söka eller navigera på webbplatsen. Texterna är skrivna på klarspråk för att det ska vara enkelt och begripligt. Längst upp till höger finns inloggningsknappen till Mina sidor som tar dig vidare till våra e-tjänster.

En webbplats som funkar bra för alla

Vi har arbetat mycket med tillgänglighet för att webbplatsen ska fungera bra för alla användare. Vi har fått värdefull hjälp av användare som testat funktioner och innehåll. Vi är glada för alla förbättringsförslag som kommit in på vår betasajt och det är utifrån dem vi utvecklat webbplatsen.

Här finns nya csn.se

Arbetet med webbplatsen fortsätter

Nu är den oinloggade delen av webbplatsen lanserad. Nästa steg i arbetet är att utveckla vår Partner-ingång samt Mina sidor. På den nya webbplatsen hittar du ingången till partner längst ner på sidan.

Artikel i CSN:s nyhetsbrev nr 10 - 2017

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här.
Har du frågor om ditt personliga ärende ska du Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller

Behöver du hjälp?

Kontakta oss


Hitta svar på dina frågor!

Våra e-tjänster

Logga in


Du kan utföra många ärenden själv genom våra e-tjänster

Dold textmodul