Hoppa till innehåll
Webbplatsen använder kakor
Vi använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Läs mer om kakor på csn.se

2018-06-12

Film om CSN för nya i Sverige

Nu finns en ny film om bidrag och lån från CSN. Den riktar sig till nya i Sverige och finns även på fler språk. Med den nya filmen vill vi berätta övergripande vad CSN är, hur det fungerar med bidrag och lån för studier och vad hemutrustningslån är.

Filmen finns översatt till bland annat engelska, arabiska och persiska. Fler språk kommer inom kort. Filmen ligger på csn.se under ingången Ny i Sverige.

Testats på användare

Filmen för har under framtagandet testats på kunderna. Ett antal personer som är nya i Sverige har fått tycka till både under manusstadiet och under filmproduktionen.

- De har kommit med värdefulla synpunkter som har lett till att vi kunnat göra förbättringar under arbetets gång. Alla tycker att film är ett bra sätt att få information på, säger Gunilla Nordling, kommunikatör på CSN.

Använd gärna filmen om ni pratar om CSN med nyanlända. Och om ni har information som riktar sig till nyanlända på er webbplats, så får ni gärna länka till ingången Ny i Sverige på csn.se. Där finns mycket bra information för den som är flykting.

Till Ny i Sverige på csn.se

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här.
Har du frågor om ditt personliga ärende ska du Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller

Behöver du hjälp?

Kontakta oss


Hitta svar på dina frågor!

Våra e-tjänster

Logga in


Du kan utföra många ärenden själv genom våra e-tjänster

Dold textmodul