Hoppa till innehåll
Webbplatsen använder kakor
Vi använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Läs mer om kakor på csn.se

2019-02-18

Har du glömt ditt lösenord till Mina tjänster?

Just nu får vi många frågor om era lösenord för att logga in i Mina tjänster. Om du glömt bort ditt lösenord kan du beställa ett nytt på csn.se, i vår lösenordskiosk. Här får du veta hur du ska göra för att få ditt nya lösenord!

Du börjar med att gå in i lösenordskiosken och klicka på länken längst ner i rutan – ”Har du glömt ditt lösenord eller fungerar det inte?”. Du behöver alltså inte fylla i ditt användarnamn i fälten i det här läget.

I nästa steg fyller du i ditt användarnamn och de tecken som visas i bilden. Du kommer då att få ett engångslösenord till din e-post.

När du fått e-brevet med engångslösenordet, så kopierar du det och klistrar in det i lösenordskiosken. Därefter uppmanas du att skapa ett nytt eget lösenord. Det nya lösenordet ska bestå av minst 8 tecken och måste innehålla stora och små bokstäver samt ett icke-alfanumeriskt tecken. Du kommer inte kunna logga in med engångslösenordet igen.

När du har angett ditt nya lösenord så får du informationen att ändringarna har sparats. Därefter kan du logga in i Mina tjänster eller Identity Manager.

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här.
Har du frågor om ditt personliga ärende ska du Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller

Behöver du hjälp?

Kontakta oss


Hitta svar på dina frågor!

Våra e-tjänster

Logga in


Du kan utföra många ärenden själv genom våra e-tjänster

Dold textmodul