Jobba hos oss

Arbetsmöte

 – Vi gör studier möjligt!

CSN:s uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut rätt bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi har också i uppgift att säkra återbetalningen av lånen till staten. En annan del av vår verksamhet är att ha hand om hemutrustningslån till utländska medborgare, främst flyktingar. CSN är också ansvarig myndighet för den officiella statistiken inom studiestödsområdet.

På CSN finns cirka 900 anställda fördelade på 11 orter runt om i Sverige, från Kiruna i norr till Lund i söder. Vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

På CSN strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Hos oss ska det vara möjligt att förena arbetsliv med fritid. Vi vill också ge alla anställda en möjlighet till utveckling när det gäller såväl arbetsuppgifter som kompetens.

Nyfikenhet och ständigt lärande är viktiga egenskaper för att kunna göra ett bra jobb hos oss. CSN är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss.

CSN i sociala medier

Sociala medier är en del av många människors vardag. CSN finns därför också på Facebook och LinkedIn. Här kan du hålla dig uppdaterad om till exempel lediga tjänster, examensarbeten, vilka rekryteringsmässor vi deltar på och om den utveckling vi ständigt gör i vår verksamhet.

Senast uppdaterad: 2016-07-08