Hoppa till innehåll
Vi stänger våra tjänster för tekniskt underhåll på morgonen den 14 december kl. 6.25 - 8.00. Stängningen påverkar Mina sidor, Mina sidor app, Mina tjänster samt e-postformuläret.

2017-11-25

Vår nya webbplats är här

Denna information är inte aktuell

Nu har vi lanserat nya csn.se. Designen är helt ny och texterna enklare. Vi har gjort nya ingångar till våra sidor och förbättrat innehållet för att du lättare ska hitta det du söker. Oavsett om du använder mobil, läsplatta eller dator ska det fungera lika bra.

Lättare att hitta svar på dina frågor

Innehållet är strukturerat så att det ska bli lättare att hitta. Du kan välja mellan att söka eller navigera på webbplatsen. Texterna är skrivna på klarspråk för att det ska vara enkelt och begripligt. Längst upp till höger finns inloggningsknappen till Mina sidor som tar dig vidare till våra e-tjänster.

En webbplats som funkar bra för alla

Vi har arbetat mycket med tillgänglighet för att webbplatsen ska fungera bra för alla användare. Vi har fått värdefull hjälp av användare som testat funktioner och innehåll. Vi är glada för alla förbättringsförslag som kommit in på vår betasajt och det är utifrån dem vi utvecklat webbplatsen.

Arbetet med webbplatsen fortsätter

Nu är den första delen av webbplatsen lanserad. Nästa steg i arbetet är att utveckla vår Partner-ingång.

Frågor och svar om webbplatsen

Har ni användartestat webbplatsen?

Ja, användare har varit med i utvecklingsarbetet. Vi har gjort användbarhetstester och så har vi haft vår betasajt ute sedan i maj. På betasajten har kunder kunnat lämna synpunkter och förbättringsförslag.

Är webbplatsen tillgänglig?

Ja, vi har jobbat tillsammans med tillgänglighetsexperter och utvecklat webbplatsen så att den ska fungera bra för alla.
Texterna är skrivna på klarspråk.

Varför är det vitt på kanterna?

Om du surfar till webbplatsen med en dator är det vitt på kanterna. Men använder du mobil så är det inte vitt. Webbplatsen är byggd för mobil i första hand men ska fungera bra oavsett vilken enhet du använder.

Varför kommer man till gamla csn.se när man klickar på Partner?

Partneringången är inte ombyggd utan leder till gamla csn.se. Under 2018 kommer Partner-ingången att byggas om.

När bygger ni om Mina sidor?

Vi ska bygga om och förbättra våra e-tjänster. Det ligger i planen för kommande år. Vi vet att många kunder efterfrågar det.

När bygger ni om Partner-ingången?

Under 2018 kommer Partner-ingången att byggas om.

Hur kommer man upp till toppen på sidan?

Det finns en rund knapp med en pil längst ned till höger som leder upp till toppen på sidan.

Använder du mobil kan du på en IPhone trycka med fingret långt upp på skärmen så kommer du till toppen av sidan. På Android finns inbyggd funktionalitet i webbläsaren för att komma till toppen.

Vi har även byggt en funktion som visas på vissa sidor när du scrollar nedåt med din mobiltelefon. En grå ruta visas längst upp med den rubrik på sidan där du befinner dig. Du kan även trycka på en pil till höger i den grå rutan för att gå till andra rubriker på sidan eller välja att gå tillbaka till toppen av sidan.

Hur lämnar jag synpunkter?

På webbplatsen finns en tyck till-funktion. Klicka på knappen Tyck-till för att lämna dina synpunkter. Dina synpunkter är anonyma och vi tar med oss dem i vårt utvecklingsarbete.

Hur hittar jag frågor och svar som tidigare låg under Kundservice?

Innehållet på webbplatsen är strukturerat på ett bättre sätt så att du lättare ska hitta svar på dina frågor. Använda gärna vår sökfunktion. En länk till en samlad sida med frågor och svar finns också i sidfoten.

Finns det en webbkarta?

På ingången Om webbplatsen finns en webbkarta. Ingången hittar du i sidfoten.

Var hittar jag ordlistan?

På ingången Om webbplatsen finns en ordlista. Ingången hittar du i sidfoten.

Hur hanterar ni kakor?

På ingången Om webbplatsen finns information om hur vi hanterar kakor. Ingången hittar du i sidfoten.

Kommer ni utveckla er sökfunktion?

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra sökfunktionen och innehållet på webbplatsen så att det ska bli lättare att hitta.

eller