Hoppa till innehåll
Du får behålla ditt studiestöd från CSN även om skolan är stängd på grund av coronaviruset. Dessutom är fribeloppet tillfälligt borttaget under 2020. Om du har svårt att betala på ditt lån på grund av coronakrisen finns trygghetsregler som hjälper dig.
Läs mer...

2017-04-07

Christina Forsberg invald i KTH:s styrelse

Regeringen har utsett CSN:s generaldirektör Christina Forsberg till Kungliga Tekniska Högskolans (KTH:s) styrelse.

Som ledamot blir Christina Forsberg delaktig i styrelsens beslut om till exempel KTH:s organisation, årsredovisning och andra frågor av principiell natur.

I styrelsearbetet räknar hon även med att bidra med egen erfarenhet och egna perspektiv.

- Jag är hedrad av att bli utnämnd till det organ som styr verksamheten på KTH. Jag är övertygad om att jag får massa ny kunskap och möjlighet att utöka mitt nätverk, vilket jag hoppas ska vara till nytta i uppdraget som generaldirektör för CSN, säger Christina Forsberg.

Christina Forsberg

Gedigen bakgrund

2008 utsåg regeringen Christina Forsberg till länspolismästare i Gävleborgs län. För arbetet inom polisen belönades Christina Forsberg 2015 med utmärkelsen Årets Chef av tidningen Chef.

Efter det har hon anlitats flitigt för att prata om sitt ledarskap. 2016 utsåg även tidningen Resumé Christina Forsberg som en av Sveriges 150 ”superkommunikatörer”.

2015 startade Christina Forsberg sitt arbete inom CSN. Först som chef för utbetalningsavdelningen med ansvar för att betala ut studiemedel och studiehjälp. 2016 utsåg regeringen henne som generaldirektör för CSN.

Läs mer om Kungliga Tekniska Högskolan

Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här, då ska du i stället gå till sidan Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller