Hoppa till innehåll

2019-01-07

Hur mycket ska du betala på lånet under 2019?

Från den 6 januari börjar vi skicka ut årsbesked till alla som har studielån hos CSN. I årsbeskedet ser du vad du ska betala under 2019. Därefter får du en betalningsplan som visar hur mycket och när du ska betala på ditt lån.

Från den 6 januari börjar vi skicka ut årsbeskeden till alla våra kunder. I årsbeskedet står hur mycket du betalade på ditt lån under 2018 och årsbeloppet för 2019, det vill säga beloppet som du ska betala under 2019.

Om du har en digital brevlåda får du årsbeskedet till den.

Betalningsplan för 2019

Från den 7 januari kan du se din betalningsplan för 2019 i Mina sidor och Mina meddelanden. Betalningsplanen visar årets alla förfallodagar för dina betalningar samt hur mycket du ska betala vid varje tillfälle. Du kan även se bankgironumret du ska betala till samt vilket OCR-nummer du ska ange när du betalar.

Vill du ändra betalsätt?

I januari är det många som vill prata med oss men det finns mycket du kan göra själv i Mina sidor. Exempelvis kan du ändra till månadsbetalning om du idag betalar en gång i kvartalet.


Du kan även välja att betala via autogiro eller e-faktura. Du gör det i din internetbank.

Läs om de olika betalsätten autogiro, e-faktura eller bankgiro

Har vi rätt kontaktuppgifter till dig?

Glöm inte att se till att vi har aktuella kontaktuppgifter till dig. Du kan själv ändra dina kontaktuppgifter när du loggar in i Mina sidor under Min profil. Det är viktigt för att du inte ska missa viktig information från oss på CSN.

Hjälpte den här sidan dig?
eller