session uppdatera gms varning förnya
Vill du stanna kvar på sidan?
Du har varit inaktiv i en längre stund och kommer att bli utloggad om du inte väljer att stanna kvar på sidan.
Automatisk utloggning sker om cirka
Stanna kvar på sidan
Problem med nätverket
Inget internet. Kontrollera din nätverksanslutning.
Tillfälligt tekniskt fel

2024-03-21

Vi ändrar våra öppettider i telefon

Från 25 mars till 31 december 2024 kommer vi att ha andra öppettider i telefon. Du kan då ringa oss klockan 9-13, helgfri måndag till fredag. Inför vissa helgdagar kan vi ha avvikande öppettider.

Vi ändrar våra öppettider i telefon för att våra kunder snabbare ska få besked om ansökningar om bidrag och lån. Vi prioriterar handlägg­ningen av ärenden och utbetalningen av bidrag och lån under resten av året.

Vissa köer är öppna till kl. 12

De telefonköer som idag har öppet till kl. 12, kommer inte att ändras. Det gäller för frågor om hemutrustningslån, utländska medborgare, körkortslån, studiestartsstöd, Rg-bidrag och TUFF samt partnertelefon.

Längre öppettider på måndagar under veckorna 34-38

I samband med terminsstart (under veckorna 34-38) kommer vi att ha längre öppettider på måndagar. Du kommer då att kunna ringa oss kl. 9-16 om du har frågor som handlar om studiehjälp, studiemedel för studier i Sverige och utomlands samt frågor om omställnings­studiestöd.

Hitta svar på dina frågor

Du kan hitta många svar på dina frågor här på webbplatsen och om hur du kontaktar oss. Du kan också logga in på Mina sidor för att få information om ditt ärende.

Hjälpte den här sidan dig?