session uppdatera gms varning förnya
Vill du stanna kvar på sidan?
Du har varit inaktiv i en längre stund och kommer att bli utloggad om du inte väljer att stanna kvar på sidan.
Automatisk utloggning sker om cirka
Stanna kvar på sidan
Problem med nätverket
Inget internet. Kontrollera din nätverksanslutning.
Tillfälligt tekniskt fel

Adeshola trivs med kulturen på CSN

Adeshola, systemutvecklare, har grå tröja på sig och står framför en blomma i kontorslandskap.

Adeshola, systemutvecklare på IT-tjänsteutveckling

Utöver själva arbetsuppgifterna så är det CSN kulturen jag också gillar. Det finns ett starkt samarbete oss kollegor mellan och en väldigt trevligt miljö – man delar kunskaper och lär sig av varandra. Det finns mycket tillit mellan oss, det är väldigt kul. När jag vaknar på morgonen vill jag till jobbet.

Med det sagt är jobbet bara en del av min vardag. Utanför arbetet är familjen väldigt viktig för mig. Och genom CSN lyckas jag ha balans där och energi kvar när jag ska hämta barnen på skolan. Det är viktigt för mig.

Jag har jobbat här i tre år. Jag flyttade till Sverige som internationell student och pluggade datateknik på Mittuniversitetet. Efter det strävade jag efter att få jobba på en myndighet, särskilt då CSN. Så jag är glad att det blev så. Jag har studerat genom att få bidrag och det var kul att få den möjligheten, så jag ville möjliggöra detsamma för andra!

Det som gör att jag trivs så bra med mitt arbete är uppdraget – att få utveckla någonting som människor och samhället gynnas av och kan använda. Det i kombo med kulturen och förståelsen för att man har ett liv utanför jobbet gör att jag väljer att vara kvar.

Uppdaterad: 2022-12-19
Hjälpte den här sidan dig?