Hoppa till innehåll
Webbplatsen använder kakor
Vi använder kakor för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Läs mer om kakor på csn.se

Tillgänglighet och anpassning

Vi arbetar med ständiga förbättringar

CSN arbetar ständigt med att öka tillgängligheten på webbplatsen. Vårt mål är att alla ska kunna använda vår webbplats på ett bra sätt oberoende av fysiska eller psykiska hinder.

Har du problem med att använda någon del av webbplatsen skulle vi uppskatta om du hjälpte oss att bli bättre och lämnade synpunkter på vad som inte fungerat för dig.

Hjälp oss bli bättre och lämna synpunkter på webbplatsen

Zoom

Du kan ändra textstorleken på webbplatsen genom att ändra inställningarna i din webbläsare. I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. Om inte det fungerar hittar du alternativ för att ändra textstorlek i din webbläsare.

Använder du en pekskärm så kan du använda ”pinch” eller ändra grundinställningarna för enhetens textstorlek.

Webbläsare

CSN:s sidor fungerar bra i moderna webbläsare i mobiltelefoner, datorer och surfplattor, till exempel nyare versioner av Google Chrome, Internet Explorer, Firefox samt Safari.

Mobilanpassade e-tjänster

Du som inte har möjlighet att ladda ner vår app kan också få tjänsterna anpassade till din mobiltelefon eller surfplatta. Surfa in på någon av tjänsterna med webbläsaren i mobiltelefonen eller surfplattan, så får du en fråga om du vill gå vidare till de mobilanpassade sidorna. Svarar du ”Ja” anpassas tjänsterna så att de ser ut precis som i appen.

Skriva ut webbsidor

Använd webbläsarens inbyggda funktion för utskrift när du vill skriva ut en sida.

Ladda ner filer

På csn.se finns dokument som du kan ladda ner i olika filformat. Vi använder följande filformat: pdf, Word, Excel och PowerPoint. För att du ska kunna se dokumenten behövs ofta ett program utöver din webbläsare.

På csn.se är pdf det vanligaste filformatet för dokument och blanketter. Ett vanligt gratisprogram för att kunna läsa pdf-filer är Adobe Reader. Det kan du ladda ner från Adobes webbplats.
Ladda ner Adobe Reader

Du som inte har program som kan läsa filformaten för Word, Excel eller Powerpoint kan gratis ladda ner Microsofts Viewers för dessa format.
Ladda ner Microsofts Viewers

Ikon för uppdaterad Uppdaterad: 2017-12-07
Hjälpte den här sidan dig?

Lämna synpunkter

Lämna gärna dina synpunkter på webbplatsen. Observera att vi inte kan svara på din kommentar.

Du kan inte ställa frågor om ditt personliga ärende här.
Har du frågor om ditt personliga ärende ska du Kontakta oss.

Om du anger personuppgifter kommer vi att behandla dem enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

eller

Behöver du hjälp?

Kontakta oss


Hitta svar på dina frågor!

Våra e-tjänster

Logga in


Du kan utföra många ärenden själv genom våra e-tjänster

Dold textmodul